Hirdetés

Aktív témák

  • erdoke

    titán

    válasz BBéci #38884 üzenetére

    A nem HD-s csatornák képminősége szerintem nem lehet sokkal jobb. Igazából a minőséggel most sincs különösebb gond (RGB-s a Scarton keresztüli kép), tévézésre megteszi. Eltekintve persze attól, hogy a kontrasztot és a színeket jól feltekeri a UPC, és a szemcsésebb analóghoz képest rajzfilmes beütésű képet adó erős tömörítést alkalmaznak a digitálison. Kinek mi jön be persze, de ha ezt szeretném, eleve LCD TV-t vettem volna.

    Re (#38890)
    Én a Mentalistát, a Bones-t és a Gyilkos elméket szoktam több-kevesebb rendszerességgel nyomon követni, de a netről leszedett HD-s verziók képe és hangja is jobb, mint amit a TV-ben adnak...
    A boxot nem tudom kiiktatni, a UPC-s kártya nem megy direktben a TV-be dugva. Valójában ennyire nem is érdekel az egész SD tévézés téma.

    (#38886) KatonaT
    "Nemrég vettem csak egy pio 520, jamo 426 rendszert ami itt nem számít "házimozinak" de nekem 90 K-ér ezt pont jó otthonra"

    Már miért ne lenne házimozi? Mindenkinek van kerete, amit rá költhet, és 90 ezerért nem nagyon tudnék nagyságrendileg jobb megoldást javasolni.

    [ Szerkesztve ]

    A legjobb aláírás a héten

Aktív témák