Hirdetés

Aktív témák

  • Vikthor

    nagyúr

    válasz BBéci #45065 üzenetére

    BBéci!

    Tanácsodat kérném. Nem tudom eldönteni, hogy milyen képjelenítő megoldást válasszak. Szeretem az LCD TV fényerejét-színét-kontrasztját, jelenlegim egy 46"-os A551-es Samsung, amit le fogok váltani majd. Sajnos manapság nehéz "buta" tévét venni, mert nekem nem kell wifi-3D-usb-internet-egyéb sallang, csak a fullHD felbontás és a 60" + méret érdekel. Jó persze 50k:1 kontraszt legyen meg dinamikusban.

    Ellenben 250-300 körül már látok használtban egész jó DLPs fullhd projektorokat is, amire érdemes lenne odafigyelnem. Sosem volt projektorom, csak a bemutató termekben láttam, viszont kételkedek abban, hogy nappal is lesz e élvezhető a projektoros filmvetítés mint a Samsung LCD-jén, aminek bitang jó fényereje van, most is 7-re van állítva a 10-ből és legyőzi a nappali fényeket. Igaz néha zavaró a clouding hatása a TV-n, de ez van.

    TV-ből 64-es Samu plazma van ami még jónak tűnik, kurva jó feketéje van és nincs clouding sem ugye. Viszont az 2x annyiba fáj mint a proji. 85"-ig tudnék vetíteni átlóba max, de lehet hogy csak 80".

    ~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~

Aktív témák