Hirdetés

Aktív témák

  • Dassler

    őstag

    válasz kkrisi #4792 üzenetére

    Szia, Én személy szerint a H/K-ra szavazok. Főleg, ha mozizol. A szoba elég kicsi, így mind2 erősítő bőven sok, a mélyládáról nem is beszélve, de legalább nem kell csutkán hallgatni :) denon se rossz, főleg, ha többször zenélnél is, bár mostanság elég sok probléma a cuccaikkal a megelőző évekhez képest, amennyire itt-ott olvasgatom, hallom. PErsze ez nem releváns, csak korábban nem merült fel ennyiszer a márka, mint probléma forrás.
    Ha zenét is hallgatnál, akkor sztereo miatt előre jobb lehet torony hangfalakat venni, ha nem szempont a sztereo, akkor elég a polcsugárzó is. Ha hely szűkében vagy, akkor is jók a polcsugárzók. Márkában (H/K-hoz) JBL esetleg Polk vagy ha csak mozi, akkor Klipsch se rossz. Persze nem tudom, hogy pontosan mire kell, meg mik a lehetőségeid, mert mások játszanak alsóbb ill. felsőbb árszegmensben ár/minőség-et figyelembe véve.
    Na most ezek az én ízlésem és tapasztalataim szerinti dolgok, ami nem kell, hogy neked - vagy akárkinek - tetszen, szóval azért ha van lehetőséged, hallgatózz.

    Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni

Aktív témák