Hirdetés

Aktív témák

  • #48613632

    törölt tag

    válasz Ed Parker #49574 üzenetére

    Majdnem minden cuccom az e-bayról van, sőt megkockáztatom! minden cuccom onnan van. És eleddig semmi gondom nem volt vele. Újabban már kipróbálás nélkül hozom el. utolsó vásárlásom egy 50"-os plazma, lekopogom, semmi gond vele, azon túl, hogy kissé öregecske.
    Nem mellesleg 45 napig a paypalon keresztül reklamálhatsz, már ha azon keresztül fizettél.
    De ebből a szempontból azt gondolom, az eladók korrektek. A feedbackok (csillagocskák) pedig azért árulkodnak. Szóval én nem parázok.
    De azzal tisztában vagyok, otthon a magyarok kicsit mindig "nagyobb kabátban" járnak, mint lehetne.
    Én itt kint a feleségemmel 4-5x annyit keresek, mint otthon tehetném, de szinte sosem gondolkodunk újban.
    Csak egy példa. Autóban is újat veszel? Pedig ott azért nagyobb értéket bukhatsz, mint egy házimozi szett vásárlásakor.
    Az az igazság, hogy egy ilyen cuccra azért vigyáznak a tulajok az esetek többségében. De ha ezt elhozva minden rossz lenne, még akkor is pluszban lennék az ártöbblethez képest, amit akkor buktam volna, ha mindent újonnan veszek. A legkevésbé értéktartó termék ugyanis az új termék.

    szerk : az új termék vásárlásra egyedül a részletfizetés ösztönöz. gyakorlati tapasztalat, hogy garanciára szinte sosincs igény, még így, használtnál sem.
    bár hazudtam, mert a mediaplayerem (WDTV Live!) kicsit sz@rakodik, fagyogat túlmelegedés miatt. Utánanéztem, típushiba lehet, mert google dobott ki hasonló eseteket. De szétszedtem, és doboz nélkül nem csinálja. A doboza meg egy förtelmesen megtervezett vasketrec, persze esztétikusan becsomagolva egy múanyag vázba. Hétvégén újrapasztázom, és megnézem mit mutat.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák