Hirdetés

Aktív témák

  • dhcodoki

    senior tag

    válasz kkrisi #6490 üzenetére

    Erölködő: Zenére, filmre tökéletes, de 5.1-es elég lenne, mert 15nm-re úgysem fér el 7 + 1 hangfal. Úgyhogy szerintem jobb lenne a kistestvére olcsóbbért.

    Subláda: Tökéletes

    Hangfalszett: nem ismerem, így nem mondok róla véleményt, de annyit megjegyeznék, hogy én fontosnak tartottam mindig is, hogy a surroundok és a frontok egyformák legyenek. Jobb az összkép. Tudom, neked zenére is kell, így gondolom szeretnéd kihasználni a frontok nagyobb teljesítményét, de azt jobb polcsugárzók is megtennék. A másik meg az, hogy egyazon családból származó hangfalak között, a polcsugi hangképe közelebb áll a centerhez, mint a nagy állóké.
    A tökéletes összkép akkor van (bár akkor sem 100%-os), ha mind az 5 hangfal egyforma.
    De középen nem mindig praktikus elhelyezni normál dobozt, így jött létre a center fekvő formája ugye.
    Szal a lényeg, én 4 egyforma polcsugit javasolnék, mely kellő dinamikával és hangnyomással bír, középre ugyanazon családból származó centert, és ezek mellé a Velodyne-t. Persze ekkor nem szabad megfeledkezni az állványokról sem, amik szinte megduplázzák az élményt.

    Elegendő pénzt gyűjtöttél össze, érdemes jól meggondolni mit veszel rajta, mert ebből azért már lehet csemegézni. Sok sikert.

Aktív témák