Hirdetés

Aktív témák

  • Vidala

    senior tag

    válasz kimi02 #7228 üzenetére

    Szia(sztok)!

    Én majdnem 2 hónapja vagyok boldog :DD tulajdonosa a következő cuccoknak, és gondoltam megosztom az élményeim veletek:
    H/K AVR 255 + JBL 5.0 szett (2x ES80, 2x ES20, ES25C) + XBOX360
    A szoba összesen úgy 30nm, de mivel amerikai konyhás, a lehallgató hely nem pontosan középre esik (de nem érzem a hűtő előtt sörkörút közben sem kirekesztve magam :DDD ).
    A témában inkább láma lennék, egy kis audiofil beütéssel, de hosszas válogatás után tökéletesen meg vagyok elégedve az eredménnyel. Az én füleimnek nagyon kedves a cucc, szépen részletezi a hangokat, kellemes a "színe", és hosszabb hallgatás után sem fárasztó. A basszusa is kellően telt, persze igény szerint elképzelhető hozzá egy mélyláda, de én egyelőre nem hiányolom. Egyáltalán nem osztom azt az általános véleményt, hogy a JBL csak döngetésre jó. Zenéből inkább jazz, acid jazz, progresszív rock és néha egy kis klasszikus megy. A teret (időnként a lakást is) szépen tölti be, de érzésre 50 nm-es szobánál már nagyobb (pl ES 90 vagy 100) dobozok már elkelhetnek.
    Mindezt teljesen vegyes használat alapján mondhatom, ráadásul elég kiegyensúlyozottan teljesít, ami nálam szempont volt: játék (Dolby Digital), mozi (leginkább DD és DTS), és zene (leginkább sztereo, de egy jó koncert DVD azért üt). A formátumokat csak azért írom, mert ezek a legjellemzőbben előferdülők.

    Szóval csak ajánlani tudom, de csak azzal, hogy mindenképpen !!! hallgassátok !!! meg előbb a cuccokat, mert erősen egyéni ízlés és preferencia a dolog. Nálam is versenyző volt a Denon 1910-se, néhány más hangfallal egyetemben, de végül ez nyerte el leginkább a tetszésem. :D

    CoVboy Forever!

Aktív témák