Hirdetés

Aktív témák

  • herrká

    senior tag

    válasz Vidala #7599 üzenetére

    Éppen holnap délutánra terveztem megvenni az Eltaxokat a "hülye azért nem vagyokban" a pólusban. Ahogy láttam ott korábban, a házimozi szobában csak 6 számjegyű összegbe kerülő összetevők vannak... (Sajnos nem járok ott naponta, kb., 100km a lakhelyemhez...)
    Most viszont BBéci elbizonytalanított... Ahogy látom Ő nagy mágus a témában, én pedig nem értek hozzá! Nekem is az a "jó hangzás" ha a basszus rázza rajtam a rongyot, a magas meg cicereg - ettől másznak falra a hozzáértők :K
    De most lehet, hogy felmegyek az említett helyre, és megpróbálok rávenni egy eladót, hogy meghallgathassam az Eltaxot. Ha nem győz meg, akkor lehet, hogy veszek egy olcsó centert, és a hétvégén beüzemelem a cuccost, a fenti módon. Aztán majd ha összegyűlik egy Kef C9(C8?)-re, ha jól emlékszem talán ezt ajánlotta egy boltos tegnap olyan 150eFt körül, akkor megveszem azt. Addig pedig hallgatom ilyen szedett-vedett hangfalakkal. Tudod milyen rossz, hogy Télapó hozta az erősítőt, és még nincs kidobozolva, mert nem mertem így beüzemelni, mivel azt mondták nem OK.

    dhcodoki: igen ilyen válaszokat kaptam, lehet Tőled is éppen, de most BBéci elbizonytalanított

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák