Hirdetés

Aktív témák

  • anulu

    félisten

    sziasztok kedves mindenki!

    a segitsegeteket szeretnem kerni. adott a 50" Samsung plazma TV + PS3 ("Classic") + PC (korrekt hangchippel...) triumviratus. a szandekom az, h vennek egy erositot, valamint egy normalisabb 5.1-es (7.1?) hangfalszeetet. a szoba, ahova be kene telepitenem viszont pici, 5x2,5m, kb 4 meterre van az ulo alkalmatossag a TV-tol.

    ami fontos lenne az erositonel: S/P-DIF-en ra tudjam kotni a szamitogepem valamint a PS3-at is, illetve megfelelo mennyisegu HDMI csatlakozo is legyen bemeneti oldalon (1 kimenet eleg a TV fele szvsz). sajnos a tipusat nem jegyeztem meg, de 90e-ert lattam MM-ban egy Pioneer erositot, ami szerintem megfelelo lenne erre a celra.

    a hangfalakkal viszont nagyobb bajban vagyok. ertelmes arban (nem 200+...) kellene, egy ekkora szobaba. nem bomboltetni akarom, hanem, h a BR filmek rendesen es tisztan szoljanak.

    remelem ertheto, h mi a bajom :)

    segitsegeteket elore is koszonom! :)

    "Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB

Aktív témák