Hirdetés

Aktív témák

  • Vidala

    senior tag

    válasz Diplomata #9595 üzenetére

    Általában igaz a műszaki cikkekre, de sajnos ez a kategória nem egészen így árazódik általában (legalábbis az elmúlt 2-3 évben, mióta az árakat is intenzívebben figyelem). Valóban kereskedő függő, de "nagy áresést" csak elvétve tapasztaltam. Inkább a már említett csomagajánlatokat. Pl. most kicsit bánkódom, hogy nem most veszem a HK AVR 255-öt, mert DVD 39-el 199-ért nyomatják, külön pedig még mindig 170 :((( De neked legyen inkább igazad.

    Sanci38: Bocsi, igazad van, csak gyorsan futottam át az árakat, és ez a hely elkerülte a figyelmem. 279-ért láttam a legtöbb boltban.
    Codek ügyben meg neked legyen igazad, én kevésbé hiszek benne (1) tényleg ezeket jelenti (2) mennyi értelme van ez alapján dönteni. Már most is annyi formátumot tud, aminek a töredékét se lehet igazán kihasználni, de végül is ki tudja mi lesz 5-10 év múlva. Még mindig örülhetünk ha tisztességes DD, vagy DTS hangja van egy mozinak, ezek HD változatai pedig még csak mostanában kezdenek "elterjedni". Persze érdemes a jövőre gondolni, de megint arra tudok utalni, amit nemrég feszegettünk: ahhoz bizony már a hangfalakra is rendesen kéne áldozni, mert különben sütheted a szuperkodekeket.

    Továbbra is azt tudom mondani, hogy nem ezek lennének nálam az elsődleges döntési szempontok. Pl. a hang mellett a kényelmes, egyszerű kezelhetőség / funkcionalitás is előrébb van ezeknél.
    Amúgy nekem az ilyen "mindent beleszerelünk és rengeteg csatlakozót meg funkciót ráaggatunk" már kicsit bazári feeling, ezért szegény Onkyo nálam egy lépéshátrányból indul, persze ettől még biztos nagyon kafa és az árelőnye is vitathatatlan.

    CoVboy Forever!

Aktív témák