Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dave™

    nagyúr

    Hűtő kérdésben segítsetek kérlek: van egy beugró, ami 94,5-95 cm széles (alapvetően 95, a padló közelében kicsit keskenyebb). Ide kellene bevarázsolnom egy hűtőt, meg egy magasszekrényt, mivel a konyha pici (újépítésű, 56nm amerikai konyhás lakás). Szekrény mindenképpen kell, és mivel ikeás a konyhabútor, adja magát hogy ez is az legyen (illeszkedjen külsőre), a legkeskenyebb 40cm. Tehát marad 54,5-55cm a hűtőnek. Most jön a lényeg:

    -alulfagyasztós hűtőt szerenénk, mert a felső kicsi lenne
    -inox vagy ezüst

    Minél magasabb/tágasabb. Az ismert márkák közül - értelmes áron - csak Indesit van, a CAA 55 és ennek egyéb alverziói. Van egy Electrolux is, ami elvileg jobb lenne és sokkal jobban is tetszik, a ENF2440AOX típus, de ez valamiért 55,8cm, tehát nem igazán fér be (állítólag 55cm, csak a tetetjén lóg ki picit illetve a kilincs miatt szélesebb, de ez így lutri, lemérni meg nem tudom mert sehol nincs raktáron).

    Kérdés: tényleg gáz az Indesit, vagy azért nyugodtan be lehet vállalni? Beko meg egyéb érdekes gyártmányok vannak még, akik csinálnak ilyen keskeny hűtőket, de azt kihagynám. Esetleg tudtok 100-130 körül jobb alternatívát az Indesitnél? Vagy Ikea szekrényt 35 cm szélességben? :D

    Teljesen kivagyok már tőle... :(

    Hálás köszönet!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák