Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Atesz 666

    aktív tag

    válasz DonThomasino #14397 üzenetére

    -Mennyi pénzt akarsz rá szánni?

    -Nem akarlak erről a márkáról lebeszélni,de nekünk és közeli barátainknak volt Whirlpool márka mosógép,hűtő és mindenkinek volt valami komolyabb baja már a új készülékkel.

    -A hűtőknek megvolt repedve az alja a mosógépeknek szerkezeti gondjuk volt,pld nekünk elöltöltős gépünk volt annak az első mosásnál már ékszíjat kellett cserélni(a szerelő mondta,hogy nem is az a számú ékszíj volt benne aminek kellett volna,motor csere,egy szar olasz motor volt benne amit német gyártmányúra lett cserélve, stb) a 2. mosásnál meg motort mert az ékszíj tárcsa elengedett a motor tengelyén,aztán jött a szivattyú csere. :W

    -Persze ilyenkor arra gondoltam,hogy csak rossz szériát foghattam ki,de akkor a többiek is? :U :F

    -Ezek hűtők és mosógépek voltak a beépíthető főzőlapokról és sütőkről nem tudok mondani semmit azokkal nem volt tapasztalatom,de azt megfogadtam ,hogy Whirlpool márkát többet nem veszek.

    -Azóta mindent lecseréltem Electrolux ill AEG-re azóta semmi gondom nincs egyik készülékkel sem. :C

    Sony Xperia S, Sony Xperia SP, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z5, Sony MDR-ZX330, Sony a 33, Sony KDL-40EX500, Sony BDP-S360, Sony STR-DH820, Sony MDR-XD100, Sony DR-S5, Sony SS-FCR6000, Sony SS-B1000, Sony SA-W2500, Jamaha DVD-S663, ASUS X75V NOTBOOK, ASUS RT-N53 Router, SonimXP3.2 Quest Pro, stb stb.

Új hozzászólás Aktív témák