Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bazsee71

    őstag

    válasz Bazsee71 #15820 üzenetére

    Bosch BGL3B210 ismét, első komolyabb használat utáni kiegészítés:
    Nincsen sok szőnyegfelületünk, de meggyőző eredményt produkált azokon is. A kis előszobai, rövid szálú taposón árnyalatnyi különbség volt a tisztított felületen, a bolyhosabb szobain pedig párom konkrétan megérte húzni, úgy kapaszkodott bele, szóval a szívóerőre nincs panasz, sőt, kimondottan meglepett a készülék, ennyit nem vártam tőle. Korábban érkezett ezzel kapcsolatban kérdés: nincs Soft Start funkció.
    Külön parketta fejre szerintem nem fogok költeni, teljesen jó szolgálatot tesz a gyári, befértem vele mindenhova. Nem tapasztaltam, hogy nyomná kifelé a port, de mivel allergiás vagyok, egy HEPA szűrőt még beszerzek hozzá.
    A 10 méteres zsinórnak és a készülék könnyű súlyának köszönhetően nem volt megerőltető fogantyújánál megragadva, kitolt teleszkóppal körbejárni a nappalit és összeszedni a mennyezet sarkaiból a pókhálókat. Parkettán húzva szépen követ, a nagyobb kerekű típusok sem tudnak jobban lépést tartani velem (az már inkább felhasználói hiba, hogy nagyon esélyt sem adok rá, hogy szépen követni tudjanak). Könnyű, kicsi, a tárolása is rendkívül praktikus, nálunk a kevés hely miatt ez is szempont volt.
    Mint korábban írtam, a mellékelt fejek (a kombin kívül) nem éppen a legminőségibb benyomást keltik, de szépen teszik a dolgukat, a kinézet ellenére úgy tűnik, hogy időtállóak is lesznek. A gép burkolata viszont nagyon könnyen karcolódik. Én a gépre szoktam letámasztani a gégecsövet (közelebb van, mint a padló :U ), 1 órás használat után már rendesen látszottak rajta a használati nyomok. Engem ez különösebben nem zavar, de jó ezzel is tisztában lenni.
    Ami nekem furcsa volt, hogy ha befogom a cső végét, akkor olyan hangja van, mint ha leszabályozna a motor (mint egy autó leforgatásánál a dadogó hang).

    Egy sejtésem van arra, miért adja ilyen nyomott áron az edigital: rossz dobozba került a gép. A csomagolás minden felületén kék készülék van feltüntetve, az egyik oldalra van csak egy lap utólagosan felragasztva, amin a piros változat látható.

Új hozzászólás Aktív témák