Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 123xyz

    tag

    válasz HookR #16314 üzenetére

    Nem tudom, az alkatrész ellátás mennyire problémás a Fagornál, de szerintem minden megyében van hivalatos (szerződött) márkaszerviz. Legalábbis, ami papírt kaptunk, azon mintha minden megye szerepelt volna. Ha gondolod, lefényképezem neked, és felhívhatod a hozzád legközelebb eső szervizt, nekik mi a véleményük a márkáról, meg az alkatrészek elérhetőségéről :)

    A centrifugázás C kategóriája szerintem inkább az energiafogyasztást jelöli, vagyis lehetne kevésbé energia igényes is, de javítson ki valaki, ha tévedek. Az 1200-as fordulatszámmal szerintem elég jól megszabadulnak a víztől a ruhák.

    Programokat tekintve viszont érdekes a dolog, mert elég hosszúak azok, amik "alaposan" mosnak. Van egy rapid 12 perces, amire azt írja, kb 2-3 kg ruha a maximum töltet és 30 fokon, 800as centrifugával, ami logikusan a nem koszos (csak mondjuk beizzadt) pólókat, ruhákat átmosni lehet elég. Van egy gyors, 60 perces mosás, max 60 fokon, de a leírásból nem egészen egyértelmű, hogy ez hány kg ruhát bír el. Aztán a többi (az öblítésen kívül) az legalább 100 perces, persze attól is függően, hogy mennyi a bepakolt ruha mennyisége. De szépen kiírja, hány perc van még hátra egy-egy programból :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák