Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dassler

    őstag

    válasz Csabroncka #18719 üzenetére

    Arra gondoltam a "nem éri meg" alatt, hogy a 150 ezres, kicsit nevesebb cégtôl (a gyártás kb 2-3 cégnél van nyilván, mint minden más termék csoport esetében) származó gép egy átlagos háztartás igényeit kiszolgálja és felesleges kb 4-5x árat fizetni egy nagyobb névért. A hangsúly az átlagoson van. Pl ha csak csomagolt kaja melegítésére kell mikro, akkor felesleges 300-ért venni pl egy Miele-t. Mosógép speciel pont az, ahol sztem se érdemes spórolni.
    Amúgy meg ma már nem látom - vagy inkább érzékelem - azt a tudás beli különbséget a termékek zöménél, mint amekkora difi az árban van egy szint felett. Persze különbözô emberek, különbözô igények. Biztos tök jól szól egy több millás B&W hangfal pár egy Macintosh erôsítôvel, csak nem egy átlag nappaliban az én bot fülemnek, mp3-at hallgatva.
    Amúgy pl kv fôzô: Pont egy 300 ropis Jura halt be kb 3000 adag lefôzése után, komplett vízes rész csere 90+munkadíj, pont gari idôn túl, a 70 ezres Deloghi meg megy 3. éve. Persze nem elôre programozott kv meg víz adagok vannak, hanem manuálisan kell állítani két tekerô gombbal.Nekem megfelel arra, amire nekem kell.

    Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni

Új hozzászólás Aktív témák