Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Csabroncka

    Topikgazda

    válasz attiati #20883 üzenetére

    Ez az élettartamos dolog egy akkora baromság, hogy ritkán lát ilyet az ember. Az, hogy ki melyik típusút preferálja csupán megszokás, vagy tényleg hely függő. Ezt már korábban leírtuk, hogy a felültöltős egyik legfontosabb előnye a gazdaságos helykihasználás.

    A legjobb példa az élettartamra Miele, ahol ugyan az az üst és a felfüggesztés minkét típusnál. Szóval rég rossz kinézetre választani gépet, hogy az majd tartós lesz.

    Hibák: Én előbb tartanék a csapágy, elektronika és vezérlés meghibásodásától, mint ez előbb felsorolt két hibától, még a legolcsóbb gépek esetén is.

    pjen: Ha van lehetőséged és jársz MM-ben vagy elektronikai boltban, nézd meg a mai kínálatot! Siralmas, sok gépet már okostelefonnal meg gondolattal is vezérelhetsz, de a dob oldalát kézzel benyomod, vagy a kezelőtárcsagomb a kezedben marad - nem rongálni szoktam járni, csak nem a future érdekel.

    A megbízhatóbb gyártók azért inkább az új mosástechnikákat (energia és vízmegtakarítással jár, valamint a mángorlás hatékonyság növelése) emelik ki és nem az időzítésre helyezi a hangsúlyt.

    [ Szerkesztve ]

    "in medias res"

Új hozzászólás Aktív témák