Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Viperator

    őstag

    válasz attiati #20899 üzenetére

    Ha panelban laksz és kicsi a fürdőszoba, akkor jó lesz az keskeny kivitelű LG elöltöltős mosógép... és plusz még 3 év garancia meghosszabítással! (a gyári két év)

    Nekünk most a harmadik mosógépünk az elöltöltős LG van, a második mosógépünk szintén is elöltöltős LG volt (5 év garancia lejárta előtt vettünk meg a harmadikat (szintén 5 év garanciával). A másodikat odaadtam anyámnak és most is működik jól. A második LG-nek csak egyfajta alkatrésze szokott kilyukadni (egy gumis cső), mert nem kapott megfelelő védelmet a súrlodás ellen! Azóta tettem rá védelmet (valami szivacsszerű anyagot)... más problémája nem volt.

    Nekünk volt felültöltős, most is működik és 14 éves, az egyik idős ismerősünknek odaadtunk. Ezért cseréltem le az elöltöltősre, mert akkor a tetejére tudunk tenni dolgokat (nem állandóan) és az ajtót résnyire nyitva hagyunk. Ennek egyszer tönkrement a motorja, garanciában kicserélték. Más problémája nem volt.

    [ Szerkesztve ]

    "Minél inkább eltávolodik egy társadalom az igazságtól, annál inkább utálni fogja azokat, akik kimondják azt." - George Orwell

Új hozzászólás Aktív témák