- Szinte bankkkártya méretű a LattePanda x86-os SBC-je
- Az otthoni irodákba költözne be az AOC 100 Hz-es monitora
- Még a nyár előtt megérkeznek a G.Skill új Ripjaws memóriái
- Megfizethető és viszonylag kompakt ház született a Lian Li-DAN Cases frigyből
- Galax GeForce RTX kártyák jönnek a szűkösebb házakba
Hirdetés
-
Indiában gyárt Google Pixel mobilokat a Foxconn
it A Foxconn gyártja majd India déli részén a Google Pixel mobiljait, mondják a jól értesült források.
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
-
Új HMD modell bukant fel
ma Ausztráliában érhető el és HMD Aurának hívják a gyártó jelenleg legkedvezőbb árú ajánlatát.
-
PROHARDVER!
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
peppe79
senior tag
válasz arcitec #28658 üzenetére
A 3 °C-on történő tárolás valóban nem árt a vajnak, csak sajnos olyankor nem lehet rendesen kenni (lásd: pl. teavaj). Én meg nem szeretem, amikor "húsvágó bárddal" kell szelni, arról nem beszélve, hogy egy 'megdermedt', hártyavékonyan "szelt" vajnak az íze is egészen más. Persze megteheted, hogy kirakod az asztalra, és vársz vele egy órát, mire felenged, de ehhez nem mindenkinek van ideje, türelme.
Ugyanúgy más ilyen alacsony hőmérsékleten a szárazkolbász, vagy a szalámi élvezeti értéke is. És ehhez nem feltétlen kell gourmet-nak lenni, hogy érezd az ízbeli különbséget. Ugyanez érvényes - bizonyos határokig - a borokra is. Borhűtőre nem mindenkinek futja, borospince sincs minden háztartásban, és ha nem rendszeres borfogyasztó vagy gyűjtő az illető, eleve felesleges luxus. Viszont ha ünnepekkor, vagy egy-egy társasági összejövetelen iszik 1-2 pohárral, akkor azért igényli a tisztességes, és rendesen előhűtött bort. Márpedig 3 °C-ra még a könnyebb fehérborokat, rozékat, édes borokat sem hűtjük, nem véletlenül kerülnek ezek mindig a 'normál' hűtőgép zöldséges fiókjába. De lehetne még ezeregy példát felhozni: a burgonyában például a 7-8 °C alatti hőmérsékleten felhalmozódik a cukor. A görögdinnyét (ami ugye nem fér a zöldséges rekeszbe) szintén nem célszerű ettől alacsonyabb hőfokon tárolni. És még lehetne sorolni...
Új hozzászólás Aktív témák
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
-----------------------------------------
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
-----------------------------------------
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft.
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft.
Város: Debrecen