Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Csabroncka

    Topikgazda

    válasz krx21 #28876 üzenetére

    Mindenkinek megvan a saját véleménye Pumma szavaiban azért megvan és némiképp egyet is értek, hogy a kilomizott ezeréves hulladékokért bármennyit is fizetni pénzkidobás!

    De! és itt azért van egy fontos dolog! A hivatalos helyeken és ott ahol garanciával tudsz használt háztartási gépet vásárolni azért jellemzően 4-8 éves modelleket találsz, ebből a szempontból azért a prémiumot megvenni féláron, vagy az eredeti ár 1/3-án azért nem mindegy!
    Oké, mondhatod, hogy elavult már a 8 éves technológia, de ezt a Miele vagy más prémium típus esetén nem nagyon lehet elmondani még a 10 év feletti modellekről sem, amik A energiahatékonysággal és olyan programokkal, dobbal és centrifuga sebességgel mosnak, amihez képest sok mai gép a fasorban sincs! Azt meg felejtsük el gyerekek, hogy minden gép egyformán mos! Igenis a drága több intelligens programmal rendelkező mosógépek, melyeknek motorja változó dobritmussal forgat, sokkal szebben és kíméletesebben mosnak, mint a belépő szintű 60-70 ezres ipari hulladékok amik vagy megérik a 3éves kort, vagy nem!

    Használt termékek: Veszel használtan házat, autót ... stb pont mosógépet miért ne vehetnél? Persze még egyszer elmondom, szart és ócskavasat nem nehéz vásárolni, sok mindennel rá lehet futni és manapság nem kis rizikó az új gép sem!

    Egyszóval van azért különbség a használt és használt termék között, erre a legjobb példa egy autó!

    apholyon: a WP-t és az Indesitet én messze elkerülném manapság!
    Olyan felültöltőset válassz, ahol a mosószer adagoló nem az ajtón van!

    [ Szerkesztve ]

    "in medias res"

Új hozzászólás Aktív témák