Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • blattida

    nagyúr

    válasz st6969 #29722 üzenetére

    Ez csak elméleti előny, mivel a gyakorlatban a normál kondenzációs kímélő szárítása nem tesz kárt a ruháknak, csak azokban, amik eleve annyira hőérzékenyek, hogy a hőszivattyús gépekben is károsodnának.
    Ha nem hiszed el, próbáld ki és/vagy nézz utána.

    ribarszki
    Szerinted, erre vonatkozó nyilvános statisztika elérhető lehet, amikor a gyártók egyre jobban ráfekszenek a hőszivattyús gépek gyártására?
    Ha csak nyitott szemmel-füllel jársz az életben meg a neten, akkor elég jól látszik a tendencia, meg a hőszivattyúsok magasabb hiba és meghibásodási aránya. A technikai megvalósítás, a fizika és a józan ész egyébként is ezt mutatja és erősíti.
    A hőszivattyúk hőcserélőjének, szűrőinek tisztítása nehézkes, otthon kevesen tudják megcsinálni, ráadásul, ha magad csinálod, ugrik a garancia. Az öntisztítós megoldások a semminél többet érnek, de nem sokkal, a szervizes takarítást nem helyettesíti, csak kitolja egy kicsit. A gagyi inverterek alulméretezettek, a melegtől viszonylag hamar elszállnak.
    A hőszivattyús szárítógépek, főleg az olcsó, bő százezres modellek, ugyanúgy ipari hulladékok, csak bonyolultabb fölépítésűek, mint a mezei kondenzációs testvéreik, miért is bírnák addig vagy főleg tovább?

    Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||

Új hozzászólás Aktív témák