Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • peppe79

    senior tag

    Tegnap eldöntöttük a nejemmel, hogy újra veszünk egy Tefal Actifry készüléket. Már ki is választottuk a megfelelő típust, viszont időközben képbe került a vetélytárs Delonghi Multifry csúcs típusa is.

    A Delonghi az állítható hőfokszabályzó (4 fokozat), és a két darab, ki-bekapcsolható fűtőegysége miatt (1400w felső légkeveréses fűtőelem, 1000w alsó fűtőszál) egyértelműen sokoldalúbb, mint az Actifry.
    Lehet vele akár süteményeket, tortát, pizzát, húsokat sütni, pörköltet, rizottót, melegszendvicset készíteni, grillezni, stb. Vagyis tulajdonképpen, ha nem kacsát, vagy tepsis süteményeket akar valaki sütni, akkor ezzel a készülékkel félig-meddig a "hagyományos" sütő is kiváltható. Más kérdés, hogy ha már van otthon sütő, ami ráadásul pontosabban szabályozható, akkor mennyire lenne kihasználva a multifry kínálta sok fícsör.

    Ami pedig ellene szól, hogy az Actifryhoz képest otromba csúnya, és hogy alig-alig van hozzá pótalkatrész, ráadásul az is vagyonokért (a tál például 20-25 ezer ft). A keverőlapátja pedig nehezen levehető, és elég gyengének tűnik. Szóval egyelőre dilemmában vagyok. A Multifry majdnem egy árban van azzal az Actifry készülékkel, amit kinéztünk. Utóbbit már valamennyire ismerem, a Delonghit viszont nem. Van esetleg itt valaki, aki ilyen Delonghi sütőt használ?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák