Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BB9000

    senior tag

    válasz ribarszki #34806 üzenetére

    Kösz a tippet. A Rowentára nem szántam 55K-t. Csak 26 990 ft volt kereken. Akkor jó döntésnek tűnt. Követem a fórumot és a Rowentáról csak annyi negatívumot olvastam, hogy a porzsák beszerzés nehézkes.
    Gondoltam belevágok és kipróbálom.
    Pont a porzsákokkal nem volt semmi gondom. A Home and Cook is és az ALZA is forgalmazza.
    Összesítésben azonban arra jutottam, hogy a franciák nem tartanak még ott a porszívógyártásban, hogy érdemes legyen tőlük porszívót venni. Katasztrófa az egész gép. Rosszak a kerekei: összevissza csapódik, rossz a fogantyúja, nagy batár és nehéz, gyenge a zsinórja, állandóan beakad a visszahúzó szerkezet, a fém cső is bazi nehéz. Az még jó, hogy teleszkópos, de a teleszkópon a rögzítő pöcök akad. A teljesítményszabályozás csak nagyon kis tartományban lehetséges. A parkettafej kialakítása miatt a padlóhoz tapad és a gégecső és a fém cső gyakran szétcsúszik. Még a legkisebb szívóerő esetén is!! Ilyenkor a fém cső az ember lábára esik.
    Fentiek miatt nem is használjuk. A régi Samsung megy még mindig, annak ellenére, hogy "kissé" büdös. Egy hepa filterért meg rablásnak érzem a 10 ezer forintot.

Új hozzászólás Aktív témák