Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • peppe79

    senior tag

    válasz #40553216 #34825 üzenetére

    Nem próbáltad még, talán ezért nem érted a lényegét. Mivel a fej középpontja nem közvetlenül a cső végénél van, hanem előtte 18 cm-re, egészen más vele dolgozni. Sokkal könnyebben fut, és sokkal fordulékonyabb, mint egy normál porszívófej.
    Keskenyebb, illetve alacsonyabb helyre is hozzá lehet férni, mivel a fej teljesen lehajtható vízszintes állásba. A legkisebb mérete: 7,5 cm magas, és 14 cm széles. Nálam a bútorok 12 cm magas lábakon állnak, úgyhogy simán elfér a porszívófej alattuk.

    De egyébként nem ez az egyetlen fej, létezik hozzá egy rakás kiegészítő.

    A kedvenceim:

    EB400 motoros kefe, automatikus szenzorral (kemény padlóra érkezve kiemeli a fejet, szőnyegre érkezve visszahúzza).

    HD60 ballerina fej keménypadlóhoz.

    PB440 bútor és autókárpit tisztító fej.

    MR440 matrac poroló fej.

    Flexi fej: első ránézésre talán hülyeségnek tűnik, pedig ez az egyik leghasznosabb takarítóeszközöm. Mivel "megtörhető", forgatható, és a fej hossza is állítható, így bármilyen lehetetlen hely hozzáférhető vele.

    "Tollseprű": az állítható hosszúsággal szabályozható, hogy egész durva, vagy puha legyen a szála. Pókhálótlanításhoz, festmények, nippek, vagy más törékeny dolgok takarításához nagyon nagy segítség.

    Ezek az eszközök nekem mind megvannak, csak még a jóval régebbi kivitelűek, ódivatú mohazöld színben. Plusz van még bútortakarító fejem, motoros padlósúroló, illetve padlófejújító (wax) fejem stb.

    Ami a vicc az egészben: motoros porszívó fejet ők már vagy 60 éve gyártanak, ezzel szemben itthon még a sima turbó fej is relatív újdonságnak számít. Kb. ennyire vagyunk lemaradva a nyugattól...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák