Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pomk

    őstag

    Sziasztok!

    Újonnan készülő konyhabútorba keresek teljesen beépíthető mosogatógépet. A bútor még tervezés alatt, így egyelőre nyitott még a mosogatógép mérete. Első körben 45 cm-es gépet terveztünk, de akár egy 60 cm-es is beférhet. Keret ~100-120.000. Szeretnénk egy minél több garanciával rendelkező megbízható gépet, ami jól szárít és amin lehetőség szerint van olyan program amivel a nagyobb fazekakat el tudjuk mosni, fél program, és eco program is amivel éjszaka el tudna duruzsolni amíg mi alszunk szépen. :)

    Olvastam itt, hogy valaki mindenképpen ajánlotta a külön evőeszköz tálcát. Mennyire érzitek ezt szükségesnek? Korábbi gépünkben nem tálca, hanem álló volt és azzal is meg voltunk elégedve.

    A konyhabútort az Ikea tervezőjével terveztük meg, de vszínű asztalos fogja készíteni, viszont az Ikea oldalán is találtunk pár mosogatógépet ami nekünk megfelelne. Próbáltam itt is keresni, de konkrét véleményt sajnos nem találtam róluk. Annyit találtam, hogy Electrolux / Wirlpool gépek. Az 5 év garancia, a beépíthetőség és a programok egész jó csomagot adnak. :)

    Ilyen feltételek mellett mi most a best-buy?

Új hozzászólás Aktív témák