Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • estikornel

    tag

    Ma jött meg a Rowenta RO3953, némi tapasztalat vele kapcsolatban:

    Meg vagyok vele elégedve, az undorító moslék állapotú széttaposott szőnyegemet majdnem feltépte olyan erősen szív (üres zsákkal elvárható), semmi porszagot nem éreztem pedig mindkét szobát feltakarítottam és nagyon érzékeny az orrom ilyesmikre. A gép baromi halk szerintem, nem hallottam még ultra halk fene tudja mondjuk Miele vagy 70k kategóriás csendes gépet de meglepően csendes, simán lehetne mellette telefonálni. Jár hozzá egy csomó tartozék, de a legjobb ötlet a csövön található, az a rászerelt sörtés meghosszabítható fej valami szuper dolog. Kábel elég hosszú, mondjuk nekem szerencsésen pont a szoba közepére van téve a hosszabbító így nem kell kihasználni teljesen.

    Pár dolog ami nem tetszik, vagy tűrhető: A műanyag porzsáktartó fedél nem valami masszív, óvatosan kell bánni vele mert félő hogy letörik a francba, minden más egyébként átlagosnak mondható, nem lötyögnek a gombok sem a teljesítményszabályzó.

    26 ezer forint volt, 2 év garanciával. Ennyi pénzért szerintem nem rossz, ráadásul 3A-s gép, a szőnyeg pedig C. Ha az Electrolux nem csak vicc 1 év garanciával árulná a dolgait, akkor olcsóbb is lehetett volna de így jött most ki.

    Köszi az irányadást a választás során!

Új hozzászólás Aktív témák