Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #32577792

    törölt tag

    válasz #94529552 #38544 üzenetére

    Kedves
    Nehogy már én érezzem szarul magam azért, hogy egy agyon hájpolt márka terméke 4 év után így néz ki, teljesen normál, átlagos használat mellett. Heti 1-2 alkalom az, amikor időnk van főzni. Szégyen, igazad van, a gyártóra nézve.
    Máskor pedig ha idézel tőlem, tedd már meg, hogy linkeld a hozzászólást - ezt szoktad csinálni mások tapasztalataival is - ne a szövegkörnyezetből ragadd ki.
    Igen, van bosch mosogatónk, ami eddig jól működik, van egy lux kombi tűzhely, ami eddig jól működik és rozsdásodik is szerencsére.
    Persze van Sencor termékek is - aminek nincs gyártója, és mi lesz ha eltűnik a forgalmazó szerinted - melyek szintén remekül működnek. Ha akarod tudni mikor vettem, keress vissza itt, itt lesz, hidd el. :)
    Mi lesz ha megszűnik majd a forgalmazó? Nem tudom. Lehet kap egy távvezérlést és szétporlad ez is? Nem gondolom. Addig viszont használjuk. Ha olyan nyűgje lesz neki, hogy már nem javítható gazdaságosan, veszek másikat.
    Akkor viszont tuti megkérdezlek, hogy az általad ajánlott Bosch gépről milyen tapasztalatokat tudsz mondani? Csak azért, hogy tudjak választani. Mert azt el sem tudom képzelni, hogy csak linkelgetsz találomra a világból :)
    Na addig is sikeres szép napot neked.
    Azt áruld már el, neked milyen porszívód, tűzhelyed, szárítód van otthon? Elég jól jönne azokról a gyakorlati vélemény itt is talán.

Új hozzászólás Aktív témák