Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gaben92

    őstag

    válasz blattida #38687 üzenetére

    Köszönöm mindenkinek a valaszokat, es elöre is elnezest a kesoi valszert es az ekezetek hianyaert de nem nagyon vagyok online es csak a ceges laptop van nalam. :B

    Igazabol azert bonyolult kicsit a dolog mert felenk akadnak igazi learazasok is, es a döntest az neheziti meg, hogy vegyek egy minosegi mosogepet 900€-ert vagy egy 700-rol 400€-ra learazott gepet.

    Raadasul meg a cikkszamok, sot a gepek is masok ahogy nezem...
    Pl.: Lenne egy Miele W1 900€-ra learazva. Kivancsisagbol megneztem a magyar oldalakat, hogy mennyire valos a learazas, de nem talaltam semmit. Megneztem a Miele magyar oldalan az osszes mosogep parameteret es azok alapjan (157kWh,9900L, 8kg) a WCH370-hez van a legkozelebb ami otthon 425k. Az egyetlen kulonbseg a centrifuga ami nem 1600 csak 1400RPM es nem A hanem B. (A tipus egyebkent WWE320)

    A legnagyobb bajom ott van, hogy ugyanazon a csaladon belul akad 10 cikkszam, aztan bizonyos muszaki cikkek eseten 1 betu/szam is dönthet arrol, hogy valami jo vagy szar, illetve a teljesen mas kinalat. Kivancsisagbol felmentem az electrolux magyar honlapjara, meg szuro sincs az 1600RPM-re, itt viszont sok Electrolux annyit tud... :U

    Ha valaki veszi a faradtsagot itt van egy peldany aki egesz szep arban van, a kerdes csak az, hogy ar/ertek aranyban inkab ez vagy pengessem ki a 900€-t a ezert Miele-ert. (A linkek finnek, de szerintem a lenyeges parameterek erthetoek mindkettonel. :B )

    [ Szerkesztve ]

    If it ain't a Rotor, it ain't a motor.

Új hozzászólás Aktív témák