Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Argos

    őstag

    LOGOUT blog

    Sziasztok!

    Tűzhely vásárláson töröm a fejem és némi iránymutatás jól jönne.

    Igények:
    - elektromos sütő
    - indukciós főzőlap

    Az, hogy beépített vagy szabadonálló, végülis mindegy.
    Tudom, háztartási gépet nem első sorban kinézetre választunk, de nézelődés közben rábukkantam néhány retro kinézetű darabra és baromira megtetszettek. Egy bajom van csak, hogy a fenti igényeknek nem felelnek meg, sajnos a főzőlapok, amiket - értelmes áron - találtam, azok üvegkerámiák, nem indukciósak.
    Pl.: EC52CLB; EC642CLB & BO73CLB

    A kérdésem, hogy érdemes-e ezen a retro vonalon nézelődnöm, vagy a dizájn oltárán fel van áldozva a minőség - bár a gorenje-re pl 3+2 év gari van. Viszont a Smeg masinákért nem akarok és nem is tudok annyit adni... Szerintem nem lesz azon elkészítve, annyival finomabb egy csirkepörkölt nokedlivel, mint amekkora felára van. :P

    Megköszönném, ha javasolnátok a fentieken kívül néhány lehetséges példányt, avagy ha és amennyiben dobjam a külsőségeket, mik az ajánlott tűzhelyek ~200.000 Ft-ig?
    Illetve érdekelne, hogy az indukciós főzőlaphoz mennyire ragaszkodjak, jobb annyival, mint a kerámia vagy nem? ( Eddig jobbára gázon illetve szabad tűzön főztem, sütöttem, úgyhogy az elektromos cuccokkal nincs érdemi tapasztalatom.)

    ...elmúlik...

Új hozzászólás Aktív témák