Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • julius666

    addikt

    válasz Bence01 #39591 üzenetére

    Azt gondolom a beépített jobb megépítési minőséget képvisel azért gondoltam arra.

    Nyilván masszívabb a munkalapba építve, mint egy mobil (amit akár le is tudsz ejteni :DDD ), de a "belseje" kétlem különösebben rosszabb lenne a mobilnak. De ha gyengébb is lenne, egy főzőhelyes mobil lapot megkapsz 10e ft környékén és sokkal rugalmasabb, úgy pakolod ahogy akarod, ha elpukkan könnyen gariztatod/veszel másikat, ellentétben a beépítettel, ahol ki kell belezni a munkalapból majd vissza.

    Ahogy látom a gyengéje, ha rajthagyod a meleg fazekat, de a főzőlap kikapcsol és a maradékhő tönkrevágja az elektronikát.

    Ez marhaság, ezt az én kommentemből olvastad volna ki? Mivel elsősorban az edény melegedik, pont hogy jobban/tovább bírja a hőt az elektronika (mivel kevesebb hő éri), mint a hagyományos rezsóknál/kerámia főzőlapoknál.

    Meg sokan írják, hogy hangos ezt hogy kell elképzelni? Forr a víz, de hangosabban zúg mellé a ventillátor?

    Nem, halkabb a forrásban lévő víznél. Van egy jellemző "zümmögő" hangja is amikor épp indukcióval melegít, de ez se hangos. Konyhában főzés közben bőven a legkevésbé zavaró hangforrások egyike az indukciós főzőlap.

Új hozzászólás Aktív témák