Hirdetés

  • Prémium külsőt kaphat a Motorola Moto G85 5G

    ma A 300 eurós ár mellé kifejezetten igényes megjelenés társulhat.

  • Broken Roads teszt

    gp Azt, hogy mi történt az atomháborút követően Amerikában, jól ismerjük a Falloutokból. A Broken Roads e történetet ausztrál szempontból meséli el – igencsak hasonló eszközökkel.

Új hozzászólás Aktív témák

  • numera007

    tag

    Szóval ma jött meg a Beko DPS 7405 GB5 készülék, előtte egy Whirlpool AWZ220 ősrégi ventillátoros szabadba fújóssal szárítottunk (ami 3 napja zárlatos lett).
    Első tapasztalataim nagyon pozitívak. Igaz némileg hangosabb mint a bekrepált AWZ, de majd fele annyi energiát zabált meg. 1,6kWh elég volt nek (mértem)i, és a 3 órás programmal 2 óra alatt végzett, vagyis az érzékelő leállította a programot a töltés max volt, még annál is maxabb, mert egy 8kgr-os gépből lett átrakva a ruha.
    Eddig egy kis mosókonyhában volt a mosógép és a szárítógép, de mivel ez némileg melegszik és nem akarom, hogy ez kárbavesszen (ez ugye száraz meleg, amit nem kell kivezetni) az egészet átköltöztetem majd a fűrdőszobába, másodlagos fűtésnek jó lesz.
    A mosógép egy Beko WMY-81483 LMB2, e mellé vettem a szárítógépet. Mivel már ismertük a beko-t, és az 5 garinál nincs meggyőzőbb érv, így a szárítógép is az lett.

Új hozzászólás Aktív témák