Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BB9000

    senior tag

    válasz tobias40 #40629 üzenetére

    A No Frost technológiás hűtőgépek másként működnek, mint a hagyományos hűtők. Van előnye mindkettőnek. Ha az előző hűtőd is már No Frost-os volt, akkor ismered annak a jó és rossz tulajdonságait. Nekem már 12+ éve No Frost-os hűtőim vannak. Ajánlani is csak a No Frost-ost tudom.
    Totál értelmetlen az a mondatod, hogy " ha már a hagyományosok is uanolyan jók". A körte ugyanolyan jó, mint a dinnye? Más. Sose volt ugyanolyan.
    Családban van még normál hűtőgép. Új, szép és jó az is, de az ételek nem hűlnek le benne olyan gyorsan. Mindig deres a hátsó fala, ha hozzáér valami akkor odafagy vagy elázik. A No frostosban meg ha fedőfólia nélkül teszel bele valamit, akkor pár óra alatt kiszárad. Eleinte ez zavaró volt, de nekem már egyáltalán nem okoz problémát. Nekem ennél sokkal fontosabb az, hogy egyenletesen és gyorsan lehűtse amit beleteszek. Az már csak hab a tortán, hogy nem kell félévenként leolvasztani, mint a hagyományosat. Egy noFrost-ost kitakarítani kb 20 perc, míg a hagyományosat leolvasztani órákig tart. Húsz perc bármikor jut a takarításra, ha úgy érzed, hogy már szükséges, de egy leolvasztást csak akkor kezd el az ember, ha nagyon muszáj. Azt előre meg kell tervezni, az ételeket el kell helyezni valahol. A takarítás polconként megy, így nem gond az ételek elhelyezése.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák