Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ribarszki

    őstag

    válasz numera007 #41507 üzenetére

    Változó. Valaki nagyon szereti a ciklon előszűrőt, én viszont a másik táborba tartoztam. Egyszerűen utáltam, egy idő után le is vettem. 3 gondom volt vele.
    1, Durván levesz a szívóerőből. Nem állítom, hogy lefelezi mert nem mértem, de nagyon érezhető.
    2, A szűrő rácsos részére sokszor rátekredett a hajszál, levél, stb. Ilyenkor mindig le kell venni az előszűrőt, szétszedni és kézzel leszedni a hajszlakat, majd vissza és mehet tovább a porszívózás.
    3, Igaz, hogy sok koszt előszűrt, de a mikronnyi szennyeződéseket átengedte. Én meg ehhez a szerencsétlen Samsung géphez nem találtam normális porzsákot. Aspico, Swirl 2-3 porszívózás után már kidobós lett, mert a pórusai megteltek finom porral amit az előszűrő átengedett. Tehát az a furcsa helyet állt fent, hogy a porszívó visított, égett szagott adott, nem szívott semmit, a porzsák meg tök üres volt! Kicseréltem új porzskra, akkor megint tökéletes volt 2 porszívózásig.. A Menalux porzsák szájának merevítése pedig a gép tervezési hiábája miatt elhajlott és folyton mellészívott.

    Az elképzelés nem rossz, a megvalósítás már nem olyan jó. De mondom, nálam az egész Samsung porszívó egy ipari hulladék volt. Komolyan, 4 féle porzsákot próbáltam végig és vagy mellészívta az összes mocskot, vagy nem szívott semmit 2 alaklom után. 10 hónap után dobtam ki a házból. Most is ott van az alsóépületben, pedig akkor 35k körül vettem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák