Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BBéci

    titán

    válasz Ance #41764 üzenetére

    Nem akarlak arra kényszeríteni, hogy változtass a szokásaidon, csak egy ötlet volt. A sütőmhöz 3 db 35x33 centis belső méretű tepsit adtak, annál csak kisebbek vannak a szekrényben, ebből gondoltam, hogy az számodra megfelelő lehet a tartozék.
    Azt sajnos nem tudom, hány fokra fűtenek tisztításkor, de kizártnak tartom a 400-450-et. Szinte lehetetlen olyan szigeteléssel ellátni, ami ezt a környezet számára elfogadhatóvá csökkentse. Már a 250-től is megbarnult, enyhe égésnyomokat mutat a befogadó fakk, ezt akkor vettem észre, amikor fűtőszál csere miatt kiszedtem a helyéről.
    Régebben sütöttünk itthon pizzát, de nem közelítette meg azt, amit a tőlünk három utcára lévő étterem fatüzelésű kemencéjében készül. Elvem, hogy elektromosban sültet nem vagyok hajlandó elfogyasztani. Pár éve beültem a XI. kerületi Da Rafaello pizzériába, rendelés előtt megkérdeztem, milyen kemencéjük van? Amikor megtudtam, hogy elektromos, felálltam és távoztam.

    Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

Új hozzászólás Aktív témák