Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #32577792

    törölt tag

    Vásárlás előtt szét kell nézni a boltokban. 4 font értékben lehet 1 hónapra előfizetni a Erre az oldalra, ahol nem ÁK "tesztek" vannak. Meg lehet nézni, hogy melyik márkák, melyik típusai hogyan szerepelnek. Lehet szűrni, kinek mi fontos egy gépnél.
    Hűtőknél az alsó szegmensben is Leibherr a legjobb. Kivételesen még az ottani modellek vannak itthon is.
    Persze tudom, majd lesz, hogy a tesztek elfogultak szakmailag hibásak meg a többi. Ez még sokkal megbízhatóbb, mint a "szerintem" kategória :)
    Amikor itt páran írták, hogy hűtő: Liebherr, ismét kétségeim lettek, mert ez olyan "Miele" kategória volt számomra, ezért olvasgattam teszteket. Ezért néztem meg és kifejezetten tartós, masszív anyagnak látom, pl, az ajtóban lévő polcokat Láttam még ilyet 180k-s LG-ben is.
    Az, ami általam lett linkelve, online 125k, boltban drágább, de 3km-el arrébb, egy üzletben láttam 127k értékben. DE van ennek olcsóbb, majd 100k-s változata, más az ajtónyitása. Ezekhez képest a többi egy gagyi termék.
    Az már gondolom látszik, hogy nem vagyok egy márka szószólója, lekötelezettje sem.
    Az pedig, hogy mi volt 10-20 éve egy géppel, arra jó, hogy nosztalgiázzunk. Amikor egy hűtőgép szerelő azt mondja, nehogy lecseréljem a 30+ éves fagyasztónkat, mert az még sokáig lesz használatban, de az újakból ennyi időre legalább 3-at számoljak.

Új hozzászólás Aktív témák