Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tknof1871

    őstag

    válasz #94529552 #42201 üzenetére

    Inkább egyszerűt szeretnék. 47 évig Komfort-st volt amivel elégedett voltam (eredet első gáztűzhelye a lakásnak).

    Ma gyártanak kimondottan a régi Komfort-st helyére azzal azonos meretűt? Ami gond nélkül illik a régi helyére. Az eredeti gáztűzhely pont olyan magas mint a tálaló, kb 10 cm magas fa keretszerűségen áll és nem lóg ki a tálaló frontjának a síkjából. Nem tudom mennyire voltak egyformák a panellakások konyhái, itt a tálaló a faltól 55,5cm-t jön be a konyhába és 89,5cm magas.

    BTW a Komfort-st elromlott. A csapoknál ereszti a gázt. Beszéltem egy szerelővel. Tehát ezzel a hibával, hogy a régi Komfort-st gáztűzhely gázcsapjainál szivárog a gáz és néha begyullad elöl is és égeti a műanyag tárcsákat + ez az eredeti az első gáztűzhelye a 47 éves panellakásnak, szóval azt mondta nem érdemes javítani. Szerinte 6-7 ezer lenne csaponként a javítás de már alkatrész se biztos hogy van hozzá és kétséges a javítás eredményessége.
    Azt tanácsolta vegyek új gáztűzhelyt. A réginek lejárt az ideje, el kell dobni. Leginkább a Mora márkát ajánlotta megvételre.

    Aki tapasztaltabb a témában mit gondol erről az egészről? Tényleg nem érdemes nem lehet javítani 47 éves Komfort-st gáztűzhelyet?

    Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió

Új hozzászólás Aktív témák