Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • wrox

    senior tag

    válasz wrox #41526 üzenetére

    Esetleg ha valakit érdekel a fejlemény.
    Szóval, annyi rosszat hallottam a BEKOról, hogy inkább az AEG mellett döntöttem, pontosan ez mellett:
    AEG FSE82710P

    Media Markt-ból rendeltem, mert a márkaboltnál nem volt raktáron.
    Gép megérkezett, beüzemeltem, első tisztító mosás iiiiiinduul. 20 perc múlva szép hibaüzenet, i50.
    Fasza. Felhívtam a szervizt, mondták ez bizony otthon nem elhárítható.
    Hívtam médiamárkékat, gépért jönnek majd pár nap múlva, elszállítják utána majd küldenek másikat. Mondom nem lehetne, hogy egyből hoznak helyette cserét, nem nem, ilyet nem lehet. 3 nap múlva jöttek érte, mondj a a fuvaros, hogy nem is érti, miért nem hoztak helyette cserét, így szokták pedig, Pislogok, na mindegy, majd holnap jönnek, gondoltam. De mondták hogy majd küldik a másikat valamikor, gyógyszer elgurul, mondtam nem kell másik, pénzt kérem vissza. Még aznap megrendeltem (gondolván az első megérzés a helyes :W ) egy Beko DIN28431-et az Euronicstől. Következő hét csütörtökön megérkezett. (reménykedtem pedig, hogy hamarabb, otthon már így is magyarázkodnom kellett, hogy mi a f*szt variálok már)
    Gép beüzemel, (Hozzáteszem, hogy ha vakteszten kellett volna döntenem a 2 gép között, akkor a BEKOt választottam volna, sokkal minőségibbnek hatott nekem. Plusz a szigetelés mennyisége is meggyőzőbb volt, mint az AEGnél, azon szinte semmi nem volt, csak egy kis ragasztott gumi a tetején, a Bekon meg vastag filces anyag mindenhol.)
    Nyekergés, na mondom fasza, mi ez, kerregés, ahogy a szivattyút beizzította, jól indul, gondoltam.
    Következő mosogatásnál már nem volt nyekergés.
    Vasárnap este gép elindít, tv-zünk, egyszer csak zúgás, kimegyek, hallom a gépből jön, van benne egy szárító ventilátor, annak a hangja (nesze neked 42 decibel), pár perc múlva hallom, hogy nem hallom, kimegyek, még akkor is ment, de akkor már csak úgy hallatszott, ha közel hajoltam. Na most hogy ez direkt ilyen hangos az elején, utána lejjebb veszi a fordulatot, vagy hibás és csapágyas nem tudom, de félve az asszonytól nyugtatgatom, hogy biztos jó lesz ez, erre beindítja a program végén a szivattyút, hát ez se volt csendes. Kerregett mint a fene.
    Ami még nem tetszett ebben, hogy ha az alsó kosárba betettem a mélytányérjainkat, akkor annyira fel kellett emelni a középső kosarat, hogy pl. egy Coca Colas 3 dl-es pohár már nem fért be.
    Hétfőn Euronics felhív, gép visszaszállít. Most megint itt vagyok gép nélkül.
    Most agyalok, hogy mit kéne venni, ami evőeszköz tálcás (eleve ez volt az egyik ok, amiért a Samsungot lecseréltem), és elég hely van benne, és 200 alatt van.

Új hozzászólás Aktív témák