Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • assemble

    addikt

    Sziasztok,

    adott az alábbi hely, ahova be kéne tenni egy mosógépet: [link]

    A feladat jelen formában elég egyszerű lenne, mivel a mosdó mellett éppen 61 cm lett kihagyva, ahova kényelmesen elférne, és előrefele sem zavarna különösebben semmit.
    A szituációt az bonyolítja, hogy el lettek kicsit számolva a dolgok, és jelen pillanatban nem lehet az ajtót becsukni a mosdótól, így azt beljebb kéne tenni 5-10 cm-rel. Így viszont a 61 cm-ből már csak jó esetben 55 cm marad, ami nem elég egy mosógép szélességéhez.

    Az opciók, amik szóbajönnek:
    - Felültöltős mosógép - ilyenből ugye létezik 40 cm széles is, ami beférne oda. Ezeknek a magassága viszont 90 cm, es felfele ki kell tudni nyitni őket, ami már kicsit necces lehet amiatt, hogy a kazán kiáll kissé abba az irányba, nem egyértelmű, hogy nem ütközne-e bele
    - Keskeny elöltöltős mosógép a másik falhoz a gázcsövekhez közel odatéve. Maga a cucc itt is elférne, itt viszont az ajtónyitásnál a mosdó lehet méginkább útban - pláne mivel minden keskeny mosógép amit láttam balra nyílik, amelyik irányt pont jobban akadályozhatja a (beljebbtolt) mosdó. Ahogy a képeken látszik, jelenleg kb 83-85 cm van ettől a faltól a mosdóig, viszont egyrészt a mosdó beljebb lenne tolva, másrészt a végénél a csövek is elvesznek kb 4 cm-t, így kb csak 70-75 cm maradna ott. A keskeny mosdók is 45 cm mélyek, egy nyitott mosógépajtó pedig közel 40 cm ahogy számoltam, tehát így a nyitott ajtó biztos túlérne a mosdón is, a kérdés, hogy beljebb tud-e lenni a mosógépajtó annyival a mosdótól, hogy mégse menjen neki, amit nehéz megmondani.
    - Ha sehogy máshogy nem fér be, nézni egy 10 centivel keskenyebb mosdót (csak a jelenlegi is alig 60 cm-es, és visszavinni se lehet már). Vagy odatenni valami ütközőt a másik oldalára, és beletörődni, hogy nem lehet miatta teljesen kinyitni az ajtót.

    Mit gondoltok?
    A felültöltős verzióra nagyobb eséllyel gondolnám, hogy beférne oda, de ebben sem vagyok biztos.
    Tudok valamit csinálni azon kívül, hogy élőben is alaposan megmérek néhány mosógépet kinyitva, és összevetem ezekkel? Biztosan persze meg leginkább úgy derül csak ki, amikor már a helyszínen lenne a mosógép, és elég kellemetlen, ha a helyszínen derül ki a sok cipekedés után, hogy nem lesz jó oda..

    Bárminemű segítséget megköszönök :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák