Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ribarszki

    őstag

    válasz #40553216 #43606 üzenetére

    Nézd Tomtyi, régóta ismerjük egymást a fórumról, nagyon sok mindenben igazad van, de most olyanról írtok amit nem próbáltatok.
    Nem akarom védeni a Dysont, de teljesen rossz elképzelésből indultok ki. Gyakorlatilag soha nem kell a kezedben 1,5kg-ot tartanod. Ugyanis amikor portalanítasz, a gép a kis ecset fejjel felfekszik a bútoron, te pedig a gép súlyát ráengeded. Ilyeenkor a súly törtrészét mozgatod. Amúgy meg portalanítás előtt lepakolom a bútorokat, s maga a konkrét porszívás összesen kb 3perc.
    A szőnyeg és padló tisztításnál szintén alig tartasz valami súlyt a 1,5kg-ból, mert a motoros fejeken támaszkodik a porszívó.

    Egy esetben lehet nehéz, ha rárakod a csövet, annak a végére az ecsetszívót és egy kézzel kitartva akarsz sarkot, csillárt porszívózni.

    Értem, hogy van egy elméletetek, hogy ez a gép nehéz, de higgyétek el, mi használjuk, ez a legeslegutolsó szempont ami eszembe jutna. Teljesen tévesen gondoljátok, ugyanis mint írtam szinte soha nem tartod a netto súlyt a kezedben. Az 5 éves kislányom egyedül szívja vele a port a szobájában a bútorról!

    Én nem kívánom már folytatni ezt az eszmecserét, így feleslegesen hosszan ment, de az elmélet és a valóság most nem fedi egymást. (Ha valaki közel lakna hozzám, nagy szívesen oda is adnám neki 1 napra, hogy saját maga próbálja ki, semennyire sem nehéz ele dolgozni. Egy kislány megteszi..)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák