Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • JanóManó

    csendes újonc

    válasz Tanczi01 #44325 üzenetére

    Én meg a videót sem néztem. Nem ismerem egyiket sem.
    De most komolyan! Ha rendszeresen beleolvasol vagy követed a topicot - én egyszer nagyjából és célirányosan olvastam - akkor belefuthattál egy erős germán brand fanatizmusba, aztán belefuthattál egy oldalakon folyó Dyson vs bármi vitába, ha ezeket láttad volna, nem is írsz ide sájomi terméket (lehet, hogy sokaknak van ahogy nekem is) mert az naa, olyan mégsem germán, de még nem is Dyson :)
    Engedd el a témát, ha bele akarsz kapcsolódni a topic vérkeringésébe, ajánlani a germán vonalat ajánld nyilvánosan vagy semmit :)
    De inkább privátban oszd meg a véleményed a kérdezővel az általad használt márkáról, a tapasztalataid és majd eldönti :)

    -----
    megjegyzem, hogy 2. hete átépítünk, fűtést, villanyt, nyílászárókat, álmennyezet stb. Felénél tartunk, por aztán rengeteg, ami ezekből származhat (vakolat, gipszkarton por és maradványok), reggel jönnek, este mennek a szakik, mi meg takarítunk utánuk. Második hete ilyen körülmények között megy a lesajnált noname porszívónk probléma nélkül, igaz, hogy kettő porzsákot már elhasználtunk hozzá és rendelni kellett újabb csomagot hozzá, mert a végét még nem látjuk. Nekem ennél ékesebb bizonyíték nem kell, hogy a noname gépem jó. A többit nem ismerem, így azokról szakmailag nyilatkozni meg ökörség lenne

    Erika9

Új hozzászólás Aktív témák