Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • farkas-j

    őstag

    válasz #94529552 #44579 üzenetére

    Én is így voltam anno amikor egy nagy családi hűtőt kellett vennünk. Egy csicsamicsás prémium kategóriás AEG hűtőt vettünk 1 év garival gondolván, hogy ez aztán a minőség és megbízhatóság teteje. 1,5 évesen a nyár közepén adta be a kulcsot. 4 napot vártunk a márkaszervizre, majd 25 napot alkatrészre és fizetem egy rakat pénzt érte. Alig újabb 1,5 év és újra behalt. Most már a 3. napon kijött a márkaszervíz és most csak 19 napot kellett alkatrészre várni. Alig fél éve behalt a keringtető ventilátor. Azt már én cseréltem az interneten rendelttel ami 4 nap alatt itt volt és "csak" 13800Ft volt. Csak példaként még az alkatrész beszerzésről: közben volt egy fagyasztó fiók törés, amikor a párom kezéből kicsúszott az egyik fiók és összetört. 6 hét alatt jött meg a márkaszervizen keresztül ez a hajszálvékony fröccsöntött szar 14 eFt-ért.
    Ennyit a nagy márkákról! Én már csak a minél hosszabb garanciaidőben hiszek! Ezért is vettem 5 éves garival Beko mosó és mosogatógépet kb. 2,5 éve. Azóta is kifogástalanul végzik a dolgukat. Mindent tudnak amit a "neves gyártók" gépei. Az asszony szerint ez a Beko az eddigi legjobb mosógépünk ami a 34 év alatt megfordult nálunk.
    Tapasztalataim szerint a Beko-ról általában csak az ad ledegradáló minősítést akinek még sosem volt ilyen márkájú háztartási gépe. Az igaz, hogy sok gyártó dizájnban szebb gépeket csinál (pl. LG vagy Sansung), de ez a működést és a használhatóságot semmiben sem befolyásolja.

    [ Szerkesztve ]

    Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4

Új hozzászólás Aktív témák