Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • peppe79

    senior tag

    válasz Land #46448 üzenetére

    Olyan játék marok csavarozót keresel, mint ami a Gruppi oldalán található? Mert az a gagyi kb. 2 forintot nem ér, nemhogy "eredeti árán" 70 ezret. Volt nekem annak idején egy ilyen, csak nem noname, hanem Metabo. Az alacsony fordulatszám, a pici nyomaték, és a gyengécske akksi miatt elég behatárolt a használata. Én bútor
    összeszereléskor használtam, amikor pl. a fióksínek kis rögzítő csavarjait kellett betekerni, vagy a kivetőpántot kellett beállítani. Számítástechnikai boltokban is gyakran látom, amikor a gépek hátlapját stb. tekergetik ki- be vele. Nagyjából ilyen célra használható. De hosszabb, nagyobb csavarokkal relatív gyorsan lemerül, aztán 3-4 óra, mire újra használhatod.

    Én inkább egy fúró- csavarozót ajánlanék Neked. A legegyszerűbb, legolcsóbb, de hobby szinten már valamennyire használható gép, az az Einhell TH-CD 12-2 Li. Két sebességes, 24 Nm max nyomatékkal, 12V 1.3 Ah akkuval, 1+1 év garival. De sokat azért ettől se várj, az ilyen olcsó gépek akkumulátorai szeretnek gyorsabban gyengülni (nem véletlenül drágábbak jóval a márkás gépekhez kapható akkuk).

Új hozzászólás Aktív témák