Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • st6969

    őstag

    válasz superTibcsi #46468 üzenetére

    Az sem mindegy, hogy milyen IKEA konyha. Pár éve még Faktum konyhák volta, ma már Method fantázianevű van. A kettő még véletlenül sem kompatibilis egymással.
    Nekünk is Ikea (Lagan, ami talán AEG gyártmány lehet, de nem biztos) mosogatógép van 9 éve, ez nem ilyen csúszómechanikás, ez volt a legolcsóbb, azóta is kiválóan mosogat, viszont eltört az ajtókilincs (ilyen benyomható műanyag nyomógomb szerűség, ami egyben kapcsoló is). Még éppen működik, de szerintem nem sokáig, már nem rúgja vissza magát. Próbáltam rákeresni, horror áron találtam kilincsszerkezetet, de nem 100%, hogy belevaló, mélyebben bele kell merülnöm.
    Viszont így szóba jött a csere. Színazonos, kazettás rendszerű bútorlap van rajta, tehát baromi fontos, hogy az új gép is beépíthető legyen. NEFF gépeket néztem, ott biztos meg van adva, hogy mekkora méretű bútorlapot rakhatok rá, és kis műanyag darabokkal (tartozék) lehet kitölteni a hézagot, ha maradna.
    De ahogy (#46471) errorcode06 is írja, ezek szerint a Miele is jó. Ha Faktum konyhád van, akkor jó eséllyel találsz mosogatógépet, ha Method, akkor nem kizárt, hogy az Ikea mérnökei gondoskodtak róla, hogy a gépet is onnan vedd.

Új hozzászólás Aktív témák