Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mephi666

    nagyúr

    üdv!

    tegnap este olyan történt, hogy a zanussi zcg 55 mgx gáztűzhelyünk sütőjét begyújtottam, majd felmelegedett és végül őrláng helyett elaludt teljesen a láng... utána próbálkoztam párszor: vagy nem tartotta meg a lángot, vagy pedig felmelegedés után elaludt... félkész kaja mehetett a kukába, tűzhelyt meg kishíján kib@sztam az erkélyen... miután lehiggadtam, megvizsgáltam, mi lehet a probléma: először kitakarítottam rendesen, de ez semmit nem segített, viszont a termoelem eléggé gyatrán néz ki... (tiszta korom és ha begyújtom a lángot, izzik a vége több ponton)

    úgy gondolom, hogy 99%-ra ez lesz a gond: cserélt már valaki ilyet házilag? azért mernék rá vállalkozni, mert ránézésre kihúzom a régit, bedugom az újat, a gázkörhöz annyira se kell nyúlni, mint egy egyszerű fúvóka-tisztításnál... (tűzhely hátlapját kell talán lekapni, hogy teljesen hozzáférjek)

    univerzálisak ezek az alkatrészek? heilmann-tól vettem már máskor alkatrészt anyós régi fagor mosógépéhez, de náluk csak ilyet találtam zanussiból (tűzhely típusára keresve sehol semmi)

    [ Szerkesztve ]

    "Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Új hozzászólás Aktív témák