Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ribarszki

    őstag

    válasz Piftuka #55702 üzenetére

    Én is jártam hasonló cipőben Samsung zsákos porszívóval. Ott nem megtelet, hanem a szintetikus zsák pórusait eltömítette a finom por. Elment a szívóerő, és büdös, égett szagot adott a porszívó. Gyakorlatilag 2-3 porszívózás után üres zsákokat dobáltam ki. Próbáltam Aspicot, Menaluxot, és egyik sem volt jó. Ráadásul nagyon sok por a zsáktartó rekeszbe ment. Szóval ott valami nagy gebasz volt a samsung porszóvóval.

    Most 4 éve Miele C3 gépem van. Amíg csak azt használtuk rendszeresen, 3 hónapig bírta egy porzsák. Csináltam akkor fotót a fórumra, hogy 1kg-os a zsák, de még bitangul szívott. A zsáktartó rekeszből enni lehetne.

    Szívesen odaadnám, hogy próbáld ki, mert nehéz elmondani. Valamit biztos nagyon tudnak a Mielenél. Persze a titok, hogy csak gyári zsákkal szabad használni. Így kb 4.000ft egy évre a porzsák.

    Nem tudom mi lehet a gond a mostani gépeiddel. Nem szeretik egymást a porzsákokkal.. Tégy egy próbát a Mielevel. C2 már nagyon jó gép. Ha van kemény felület akkor azbextra parketta fejes gépet.

Új hozzászólás Aktív témák