Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • canniball

    nagyúr

    válasz ribarszki #55793 üzenetére

    Köszönöm a részletes beszámolót! Mióta meghalt az Unirapido én is keresem az utódot. Többször nekifutottam a Roidmi F8-nak, de minden alkalommal arra jutottam, hogy nonszensz, hogy ennyi pénzért nincs hozzá dokkoló és nekem kelljen a töltőt dugdosni, miközben ezt már a legolcsóbb álló példányok is tudják. A végén már nézegettem a Dyson V8 motorheadet is, de annyi pénzt már nem szívesen adnék érte. Már majdnem eldöntöttem, hogy veszek egy robotot és mellé egy 25-30k-s nyeles porszívót "segéderőnek", aztán szembe jött az 1C aminek végre dokkolós a tartója (halleluja!), olcsóbb is mint az F8, a neten olvasottak és postod pedig meggyőzött hogy jó lenne az nekem (csak kemény felületre).
    De lenne három kérdésem:
    1. A dokkolós fali tartót mennyire könnyű használni? Van olyan egyszerű mint az álló porszívók állványa (amire ugye kb. egy laza mozdulattal rá lehet dobni a gépet) vagy (mivel ez azért másmilyen elven működik) matekozni kell azzal, hogy betalálj a töltővel a helyére?
    2. A plüss fej nem tekeri magára a hajszálakat? A kefés fej mint tudjuk igen, de arról nem túl bonyolult eltávolítani, viszont a plüss ha összeszedi arról nem tudom mennyire nehéz leszedni.
    3. Nem tudom volt-e szerencséd a többi Xiaomi géphez, de talán tudod a választ, bár igazából ez már nem létkérdés. Említetted a motoros fejet; vajon a gyártó többi gépének motoros-kefés feje passzol ehhez a géphez vagy ennek más a kialakítása?

    És két bónusz kérdés:
    4. A Dyson rövid/közepes (1-2 cm) szálú szőnyegen mennyire váltja ki a nagy porszívót, el lehet azt felejteni vagy ez inkább csak gyors porszívózásra jó és néha neki kell esni egy izmosabb géppel?
    5. A robot mellett mennyire használod a Dysont kemény padlón általános takarításra (tehát nem a "kiborult valami, gyorsan fel kell takarítani" esetekre gondolok)?

    https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...

Új hozzászólás Aktív témák