Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #94529552

    törölt tag

    válasz koxx #56170 üzenetére

    Hát, ha majd bele jössz rendesen a Philipssel, akkor mint általában mindenki is, majd észre veszed a tisztább érzést a fogakon, és hogy ez tovább is tart a másiknál(remélhetőleg) Meg talán azt is, hogy nem kell többet forgófejes. Persze melósabb a forgósnál, mert úgy kell végig dörzsölni vele, mint a kézi hajtású fogkefével, aztán meg lassan végig vezetni alul-felül, mindenütt. Ez a szájban lévő folyadékon keresztül buborékol, rezegtet, tisztít...,de biztos néztél már a használatáról videót, vagy leírást.
    Az Oral-B-m NiMh aksija még mindig oké, bár olyan 2 év után egyszer csak nem töltődött, ekkor egy szét-összeszerelés után valahogy meggyógyult. Most vagy 4-5 éves lehet és inkább már a hangja ami riasztó. Pár havonta azért töltőre teszem, csakúgy, mint a finom kis Remington Sonicare-t is, amivel a szónikusok elkezdték nálam a pályafutásukat. A Remington ugyan nem merül le állásában, mert Lítiumos.

    BBéci, ha még nem is próbáltad a két technikát, úgy nehéz lenne megítélni, hogy melyik milyen a másikhoz képest. De vélhetően a fogorvosok többsége sem ajánlja a forgót ráküldeni például, ha valakinek fogíny problémája van, mert még nagyobb bajt okozna vele.

Új hozzászólás Aktív témák