Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • peppe79

    senior tag

    válasz lehella #56570 üzenetére

    Ha nem nagy területről van szó, és a felület többnyire hidegburkolat vagy laminált padló, akkor még szerintem bevállalhatod a Xiaomit. Arra a 2nm szőnyegre meg legfeljebb használhatod a kis kárpittisztító fejet. Turbado-nál ingyenes a kiszállítás. Ha mégsem válna be, max. visszaküldöd.
    Nekem is ilyen porszívóm van, egy Xiaomi robotot egészít ki. Persze nem mindenben tökéletes, erről írtam is a napokban. A motoros fejek rendben vannak, csak még szokni kell, hogy a brush fejet végig előre kell tolni, nem pedig előre-hátra, mint a "hagyományos" porszívófejet.
    A gyári szűkítőfejekkel viszont nem igazán vagyok kibékülve. Pillanatnyilag van itthon robot, akkus állóporszívó, plusz egyelőre még megvan a régi vezetékes porszívónk is. A cél az lett volna, hogy ez utóbbit eladjuk; mert bár meg vagyunk vele elégedve, de a vezetékes használat miatt egyre ritkábban használjuk, és túl sok helyet foglal, rengeteg a kiegészítő hozzá. Viszont pont a hétvégi autó takarításnál szembesültem vele, hogy oda a kis Xiaomi akkus gyengécske, úgyhogy egyelőre patthelyzet van...

Új hozzászólás Aktív témák