Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lazac_

    tag

    Hi. Gondoltam megosztom, hogy mi a tapasztalatom egy Sencor SVC 9000BK-val. (itt olvastam, hogy az svc 8yl olcsó és jó, de nem tetszett, hogy kifutott termék és kicsi a porzsák, na meg hogy nem kapcsos a csőcsatlakozás, gondoltam picit hozzáteszek...).
    38-ért vettem a Savoya parki auchanban, hát érzésre közel nem ér ennyit... Olcsó hatású (és valószínűleg az is) műanyag, merev, túl vastag, de legalább rövidecske gégecső, ráadásul változó átmérőjű. A porszívó bekötésnél vastagabb, nem forog el magától, az első 5 percben felborítottam a masinát. :(
    5 fokozatú szívóerőszabályzás, a legkisebb fokozaton sem lehet egy pl. lábtörlőt átporszívózni, mert olyan brutálisan szív, hogy nem lehet a földön tartani azt. Ormótlan bumszli fej, még kikapcsolva sem lehet eltolni magas állásban sem egy sima rövidszőrű diegos szőnyegen, csak komoly küzdelmek árán. Ágy alá nem lehet benavigálni, mert csak elforgatva lehet vízszintbe dönteni, de akkor meg oldalra kanyarodik... A turbófejet legalább könnyen lehet tolni, cserébe brutál hangja van. Maga a készülék is ormótlan, kár, hogy olyan nagy kifli fogantyút raktak az elejére, a lakásomban kb. sehol nem tudok vele megfordulni (egy Philips smallstar porzsák nélküli gépet váltana, eddig eléggé eredménytelenül, azzal bárhol elcikázok).
    Pozitívum a reteszelt csőkapcsolat, a gép önmagában csendes, hosszú vezeték, flexibilis résszívó, kis turbókefe autóhoz, és ha nagy nehezen végzek valamelyik szőnyeggel, látvanyosan megtisztul, felborzolódnak a szálak.
    Összességében nagy csalódás, ráadásul 2 nappal a vétel után kaptam a philips webshophoz egy 25%-os kupont, amivel a FC8578 ugyanennyibe került volna, viszont online rendelés esetén vissza tudtam volna küldeni, ha nem válik be...

Új hozzászólás Aktív témák