Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #48613632

    törölt tag

    válasz ribarszki #59401 üzenetére

    Igen, tudom, hogy sok szempontot nem vettem figyelembe, de pl nálam a mosógép vagy tisztára mos, vagy nem. Én még eddig nem találtam hibát benne, de mondjuk nincsenek lurkók nyakig sárosan ... stb.
    Ha a Fagorotok, vagy szüleid Eluxa nem végez tökéletes munkát, az véleményem szerint vagy user error (nem megfelelő program-, vagy hőmérsékletválasztás, esetleg gyenge minőségű mosópor ... stb) és persze lehet konstrukciós hiba is.

    A mosás nem egy rocket science. Adott egy dob, ami tud forogni mindkét irányban, és változtatni tudja a forgási sebességét is, és a mosási hőmersékletet is. Aztán kb ennyi.
    Nem tudom, nálatok mi lehet a gond, de nem hiszem, hogy akik nem felső kategóriából választanak, azoknak le kellene mondania a tiszta ruhák élményéről. Nem tudom, mondd meg Te, mi lehet a gond. Szívesen megnéznék egy vaktesztet is, ha ennyire egyértelmű a különbség. De hiszek Neked, ne érts félre, csak én máshol keresném a problémát.

    Ami az olcsóságot illeti, a műszaki meghibásodások vélhetően előbb fognak megmutatkozni a belépő kategória esetén, ezen nincs is mit vitatkozni. Bár ha emlékszel, már említettem korábban ellenpéldának a 2010-ben használtan vásárolt Beko hűtőt, ami nyáron 50-60 fokban, télen meg -5-ben teljesített szolgálatot, és még mindig megy.

    Piftuka #59402
    Egyetértek. Az anyagi lehetőségek a legfőbb szempont, ami alapján választani kell. A jövő évre vonatkozó jókivánságaidat köszönöm, és viszont kívánom. Ennél csak jobb jöhet.
    (Bár hogy őszinte legyek, nekem személyes problémáim nincsenek 2020-al, de a sok globális shit miatt, én is jobbat szeretnék jövőre, mindannyiunknak)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák