Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BBéci

    titán

    válasz salapp #60179 üzenetére

    Családi házban élek, a kerítés mellett áll a kuka. A szomszédé is, rendszeresen végig szoktam nézni a nem eldobható porzsák ürítését. Horror! "Küblit" sem lennék hajlandó ürítgetni, az sem higiénikus, nem egészséges, mert a por nem olyan, mint a víz, hogy oda folyik, ahová öntöd. Ha belekerül a kukába, a következő szemetesszákok beledobásakor felkavarodik, egy része kikerül a levegőbe. Amikor elviszik a szemetet és a kuka tartalmát beöntik a teherautóba, akkor is porfelhő szál fel belőle. Tehát háromszori levegőszennyezés történik. A negyedik eset, ami a szemeteskocsi ürítésekor a lerakóhelyen fordulhat elő, szintén szállhat a por, már ami nem keveredett össze a nedves dzsuvával, de az nem érdekel.

    Miért kellene újrahasznosított és újrahasznosítható anyagokból készülnie az eldobható porzsáknak?
    A szívóerő csökkenés elhanyagolható és a szabályzóval kompenzálható, mert új, friss porzsákkal sosem tekerjük maximumra.

    Két Lux van a szűk családban, nagyon szeretik. Kipróbáltam, az automatikus szívóerő szabályozás hatalmas ötlet, nagy kár, hogy más cégek nem alkalmazzák.

    Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

Új hozzászólás Aktív témák