Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • salapp

    addikt

    válasz BBéci #60190 üzenetére

    Nagybátyáméknál a mai napig megvan a Lux, mondták, ők is már meglesznek ezzel, amíg élnek, ha nem megy tönkre. Jó az automatikus szívóerő, de ha tönkremegy a kézi váltó, akkor már idegesítő tud lenni, amikor át akarod szívni vele a párnát, de visszavesz. Én többek között ezért adtam inkább el, és nem hiányzik, talán csak a csendessége.
    Érdekes, amit írsz a kübli-ürítés horroráról. Hát, abban igazad lehet, hogy nem való mindenkinek az ilyesmi. Nálam ez nem ilyen f@sz módon történik. A zsák újrahasznosítás meg nyilvánvalóan álom egyelőre. Annyi minden mást kéne visszaforgatni, ami sokkal fontosabb, hogy tökmindegy.
    Finom szálló por koncentráció dögleszt meg minket úgyis, meg az autógumik abrazívjai. ZDF Info-n tegnap éppen a németországi fatüzeléses kályhákról és kandallókról volt egy doku.
    Van náluk egy korszerűsítési csereprogram, aminek a végére az összes fatüzelésű kályha és kandalló finom por kibocsátását drasztikusan csökkentik. A gyártók méregdrágán persze tolják a "szupertiszta" égésű kályhákat. De valaki hazudik, mert - bár a csereprogram a felénél tart - a mérhető finom szálló por koncentrációja semmit sem javult. Hmmm.

    [ Szerkesztve ]

    Cathrine Tate: -Computer says: nooo!

Új hozzászólás Aktív témák